Начало | ASP.NET Хостинг | Домейни | Готови сайтове | Решения за магазини | Поддръжка |  Клиентски портал |  Въпроси  | Ръководство | Online Магазин | WEB дизайн | Новини | За нас
ASPhostBG.net Професионален
Windows,  ASP.net,  .NET Core хостинг
локиран в България
Влез в своя акаунт | Вход | За контакт | EN DE RU RO 
 
 Site Control panel  | WEB mail  
| Панел домейни  | 0886771638
НАЧАЛО ASP.NET ХОСТИНГ ПЛАНОВЕ ДОМЕЙНИ ГОТОВИ РЕШЕНИЯ РИСЕЛЪРИ SEO ХОСТИНГ SSL ПОДДРЪЖКА КЛИЕНТСКИ ПОРТАЛ
 
 Хостинг планове  Ръководства Условия за ползване 

Партньорска програма на ASPhostBG
Програмата дава възможност да използвате услугите в сайта, както за Ваши, така и за нужди на трети лица, като сами определяте цените и квотите за своите клиенти. За безпроблемната Ви работа ASPhostBG осигурява 24 часова квалифицирана техническа поддръжка на оборудването и софтуера за управление на акаунтите.
Само добавяте този фреим в страницата за поддръжка в сайта си със съответните Ви размери -
Така клиентите Ви ще се обръщат към нас за поддръжка на хостинга им.

Рекламни или web агенции, Интернет доставчици, IT и други фирми или физически лица, Партньори, могат да продават Интернет услуги представени в www.asphostbg.net при следните условия:

1. За да получи статут на Партньор съответното лице е необходимо да попълни пълно и коректно форма “Регистрация” в www.asphostbg.net.
2. Партньорите избират и закупуват предоставен от ASPhostBG дилърски план. Създават за своите клиенти собствени хостинг планове, като ги продават на избрани от тях цени. 
3. Партньорите използват автоматичната система за фактуриране и известяване, като използват собствените си данни - име на фирма или запазена марка, банкови сметки, Paypal.com и ePay.bg акаунти.
4. Партньорите могат да използват, като посочат системата за поддръжка на ASPhostBG за консултации и проблеми с хостинг, домейни, бази данни и приложения свързани с техните клиенти.
5. С придобиването на статут на Партньор (изпълнение на т.1 от страна на Партньора), ASPhostBG настройва дилърски акаунт.
5. Услугите описани в сайта www.asphostbg.net, техните крайни цени и характеристики могат да бъдат променяни по всяко време от ASPhostBG.
6. Партньорът е длъжен да познава услугите и условията за тяхното използване, както и да следи тяхната актуалност.
7. Партньорът е длъжен да спазва правилата и политиките на ASPhostBG.
8. Всички цени на продукти и услуги, са крайни и нямат скрити такси.
9. Споразумението е в сила с придобиването на статут на Партньор, за срока на закупения Дилърски хостинг план. 
10. В случай, че Партньорът желае да прекрати статута си, той трябва да уведоми ASPhostBG посредством имейл.
11. Партньор, който не е продължил хостинг плана си и се е отказал от статута си на Партньор и желае да го възстанови, може да го направи, като закупи нов хостинг план, което удължава срока на партньорство със срока на закупения план.

Възможности на Дилърския контролен панел
Създаване на ваш собствен хостинг пакети
Създаване на собствен хостинг пакети, които могат да бъдат закупени от клиентите си. Създайте собствени цени и изберете квота за вашите клиенти, дисково пространство, бази данни, и т.н. Регистрация на домейн
Контролният панел не само ви позволява да създадете хостинг пакети, но може да се използва и да продават домейни на клиентите си. Системата работи с Enom и Directi домейн риселър сметки.
Система за плащане на клиентите
Използвайте системата за автоматично фактуриране на клиентите си контролния панел, изпращане на проформи фактури, предстоящи плащания, активиране и спиране на хостинг план от името на вашата фирма. Може да бъде лесно интегриран в брой, банков път или с платежните системи, включително PayPal, PayPal Pro, 2CheckOut, AuthorizeNet, и др.
Дилърски контролен панел
Управление на всички аспекти на своя Дилърски акаунт чрез собствената си марка контролен панел.
Добави собствени домейни, създаване на хостинг пакети за клиентите, управление на клиентските фактури и плащане, добавяне на нови клиенти, както и много други функции.
Контролен панел на клиентите 
Вашите клиенти могат да имат свои собствени контролни панели за управление на своите хостинг пакети, добавяйки, домейни, управляващи имейл акаунти, да виждат проформи фактури си към вас, както и много други аспекти. 
SolidCP контролния панел е най-напредналият контролния панел за Windows Server. 
Собствена марка Контролен панел - Инсталиран на собствения си уеб сайт! SolidCP контролния панел може да бъде инсталиран за вас на вашия собствен уебсайт.
Собствени DNS Nameservers
Можете да създадете собствени Nameservers, така че вашите клиенти да използват тях, т.е. заменете ns1.yourcompany.com, и т.н., вместо ns1.asphostbg.net и др.
Обобщение
С Дистрибуторския контролен панел може да създадете обикновените потребителски акаунти! Виждате всички уеб сайтове, бази данни, потребителски акаунти и т.н. на всички свои  потребители в обикновени списъци. Търсене във всички възможни хостинг ресурси. Може да работите от името на всеки потребител като негов собственик. Да влезете в контролния панел и частично управлявате неговите ресурси (Преглед и изтриване само), дори когато всички негови хостинг ресурси на суспендирани пакети са напълно прекъснати.
Можете да спрете / активирате (обхващаща всички подсметки), потребителски акаунти и отделни пакети. 
Няма нужда да създавате друг потребителски акаунт, за да направите вашия собствен уеб сайт или да създадете база данни. Можете да създадете един пакет за себе си от отпуснатите средства.
Подробни доклади за трафик и дисково пространство, разбити по потребители / пакети / ресурси.
Одит на входния контрол за всяко движение на своите потребители! Виждате всички входове на потребителите / създаване / обновяване / изтриване / т.е. всички дейности които те извършват в Контролния панел.

ASP.NET
Вашият хостинг акаунт е в състояние да се изпълняват ASP, ASP.NET 3.5 SP1, 3.0, 2.0, 1.1 приложения. ASPhostBG
сме горди да бъдем един от първите уеб хостинги за поддръжка на Microsoft ASP.NET 4.0. Всички наши уебсайтове и риселър хостинг без допълнителни разходи са налични LINQ, ASP.NET AJAX, MS Charts, ASP.NET MVC (Model-View-Controller), Silverlight 4 и още много други. 

Microsoft SQL Server 2012/2008
Използвайте професионалните системи за създаване на SQL Server 2012/2008 бази данни, за използване във вашата уеб приложения, сайтове. 
Заедно с вашия хостинг план е и набор от уеб-базирани инструменти за управление на SQL Server, които ви позволяват да управлявате, резервно копиране, възстановяване, бази данни. 

FTP
Достъп
Включени във всички планове, използване на FTP потребители за сигурен достъп до вашите уеб приложения и  сайтове, от всяка точка с интернет.

     
Домейни и поддомейни
Управление на домейни. Докато чакате DNS да се обновят, ние предлагаме алтернативен тест домейн, за да видите Вашия уебсайт на живо и да се уверете, че всичко работи, преди да преместите вашия сайт, например "yourdomain.com.asphostbg.net".
Създаване на поддомейни незабавно, например "business.yourdomain.com". Поддомейнитe работят също като пълноправни уебсайтове с техните собствени настройки. 
 

SmarterMail Enterprise 5.x мейл сървър
Нашият пощенски сървъри използват SmarterMail приложение, което доставя размяна на ниво функции пощенски сървър с мощни инструменти за сътрудничество, анти-спам, анти-вирус, мейлинг листи, RSS новини интеграция емисия, събитие календари, списъци с контакти , и много повече. 
Пощенски кутии
Конфигуриране на индивидуални, защитени с парола пощенски кутии, които могат да бъдат достъпни с помощта на пощенски клиент като Outlook да изпраща и получава електронна поща. Също така включва Auto отговорили, имейл спедиция, множество списъци получаване, и пощенска услуга.
WebMail
Достъп до вашите пощенски кутии, за да конфигурирате анти-спам филтри или да четете и изпращате съобщения по електронна поща от всеки компютър с достъп до интернет и уеб браузър. В Web 2.0 базирани услуги включва поща, проверка на правописа, контакти и събития, които може да се синхронизира с Outlook или PocketPC, и много повече. 
Email сканиране за вируси
E-mail е сканиран от Symantec скенери за вируси, като се открива и отстранява вирус, преди да достигне пощенската си кутия. Нашите вирус скенери се актуализират автоматично, което гарантира, че те са постоянно в крак с времето с най-новите дефиниции за вируси.
Анти-спам филтриране
E-mail е сканиран от SpamAssassin филтри, като всеки имейл според SPAM теглото си получава префикс SPAM-LOW, SPAM-MIDDLE или SPAM-HIGH като Вие решавате какви действия да предприемете. Вие сте в състояние да конфигурирате спам филтрите на нашите сървъри избере какви действия да предприеме с различни коефициенти СПАМ, включително; не предприема никакви действия, филтриране на нежелана поща папка или изтриване.
Greylisting - 97% ефективност в Блокиране на СПАМ!
Всички пощенски кутии идват с Greylisting, които могат ефективно да спре 97% от SPAM!

Начало на страницата

 


Демо панел

     
Домейни
 
    Регистрация на домейн
Обща регистрация.
Прехвърли своя домейн
Търси сродни домейни
Безплатен Собствен Directi акаунт
Безплатни частни Name servers
Вижте всички разширения и отстъпки
Контролен панел за управление на домейни
 
     
Начини на плащанe
  
 Плащане през ePay
 Плащане през EasyPay
 Банков път Булбанк
 PayPal
 Наложен платеж
 Кредитни карти
  
 
     
Често задавани въпроси
      
 
 
     
Последни новини
       
 
Email Page изпрати на приятел   Print Page принтирай страницата Bookmark Page добави в favorites

За нас | Връзка с нас | Условия за използване  | Политики | Партньорска програма  | Reseller Plans
НАЧАЛО ASP.NET ХОСТИНГ ДОМЕЙНИ ГОТОВИ РЕШЕНИЯ РИСЕЛЪРИ SEO ХОСТИНГ SSL ПОДДРЪЖКА КЛИЕНТСКИ ПОРТАЛ

 
Информация Услуги
 
За нас ASP.NET Хостинг
Въпроси Домейни
Ръководства Готови WEB системи
Новини FTP хостинг
Поддръжка СЕО хостинг
Клиентски портал SSL сертификати
Сървъри Риселъри
Windows hosting
ASP.NET .NET core
Win server 2012
Готови сайтове
CRM системи
WEB магазини
Регистрация на домейни
SSL сертификати
Софтуерни
бизнес
решения
 
 
Начало  |  ASP.NET Хостинг  |  Домейни  |  Готови сайтове  |  Решения за магазини  |  Online FTP папки  |  SEO хостинг  |  SSL сертификати  |  WEB дизайн 
Поддръжка |  
Клиентски портал |  Въпроси  | Ръководство | Online Магазин | Новини | За нас 
 
ASPbg.net   -  WSPsupport.com avtoboy.com -  luliaka.com  -  amampurivillage.com  -  PristaSoft.com  -   webmagazini.com  
 
 
        
 ©2007-2018 ASPhostBG Software. All rights reserved. | За нас | Връзка с нас | Условия за използване  | Политики | Партньорска програма  | Reseller Plans

Windows 2008 Web Hosting - Windows Hosting - Windows 2003 Hosting - ASP Hosting - ASP.NET 1.1 Hosting -  ASP.NET 2 Hosting - ASP.NET 3.5 Hosting - ASP.NET 4.0 Hosting - Silverlight Hosting - MS SQL 2008 r2 Hosting - MS SQL 2005 Hosting - MS SQL 2008 Hosting - MS SQL Express Hosting - Windows SharePoint Hosting - ASP.NET MVC Hosting - ASP.NET AJAX Hosting - Expression DotNetNuke Hosting - MojoPortalRIA Services Hosting - KenticoCommunity Server -  Sitefinity Umbraco - Visual Studio - Visual Studio 2005 - Visual Studio 2008 - Visual Studio 2010 - Web Developer - Visual Web Developer 2005 - Visual Web Developer - 2008 ASP.NET MVC Web Hosting - ASP.NET MVC 2 Hosting - Crystal Report Hosting - Windows Reseller Hosting - ASP.NET 2.0 Reseller Hosting - MS SQL 2005 Reseller Hosting - DotNetNuke Hosting - MySQL и PHP