Благодарим Ви от Екипа на ASPhostBG

28 декември 2009 г.
Happy New Year!

ASPhostBG logo          Вие получавате този бюлетин, защото в момента притежавате акаунт в ASPhostBG, или сте се регистрирали за www.asphostbg.net уебсайт.



Здравейте,

С наближаването на коледните и новогодишни празници, бихме искали да използваме възможността да Ви благодарим за сътрудничеството през изминалата 2009 г. Бизнес партньори като Вас правят работата ни удоволствие, а бизнеса ни успешен.
2009 г. беше много плодотворна за ASPhostBG и неговите клиенти. Инсталирахме нови модули за да помогнем за Вашия бизнес, преработихме нашия сайт за по-лесна навигация и реализирахме нови обновявания на Контролния панел, инсталирахме последните версии на Framework и Chart control. Също така създадохме услуга за Техническа помощ за ASP, SQL програмиране, SEO и дизайн . Инсталирахме на един от нашите сървъри Oracle Database 10g Express Edition. Преди да Ви кажем това, което предстои през 2010 г. ние искаме първо да Ви благодарим за това, че сте част от групата потребители на ASPhostBG.

Съдържание:

» 2009: Какво стартирахме
» Предстоящо през 2010: ASPhostBG и Вашия бизнес
» Весели празници и Щастлива Нова година


2009: Какво стартирахме

През 2009 инсталирахме на нашите сървъри .NET Framework 3.5 Service Pack 1, включващ пълна поддръжка и допълнителни актуализации на .NET Framework 2.0 и .NET Framework 3.5.

 

Използване на WEB mail във всички хостинг планове - Предоставя всички възможности за електронна поща - имейли, календар, контакти, задачи, бележки, RSS, препращане, автоотговори, сигнатури. Доклади за използваното място, трафик, грешки, spam. Добавяне на различни филтри и профили за известяване. Настройки на имейла.
WEB mail се предлага на различни езици - български, английски, немски и руски.

 

В допълнение на .NET Framework 3.5, инсталирахме Microsoft Chart Controls for Microsoft .NET Web App GalleryFramework 3.5, който предоставя богати възможности за визуализиране на данни от разработчиците. Използвайки Microsoft Chart Controls, можете да създадете ASP.NET страници или Windows Forms приложения с прости, интуитивни и визуално завладяващи графики за сложни статистически и финансови анализи.

 

Инсталирахме Provider Oracle Client 10.2.0.1.0 for .NET за достъп до Oracle бази данни, а в последствие и самия Oracle Database 10g Express Edition

 

Обновихме с нови версии Контролния панел за по-добро управление на сайтовете, базите данни и имейлите. Също така подновихме с нова версия нашата тикет система за по-добро обслужване на клиентите.

 

Също така инсталирахме ASP.NET MVC 1,0, новата платформа на Microsoft, Модел-View-Controller основан на Framework за ASP.NET. Това позволява на разработчиците да изградят уеб приложения като съчетание от три различни роли, а именно Model, View and Controller.

 

За по-висока сигурност и по-високи скорости сменихме и добавихме нови IP.

 

Microsoft избра нашия хостинг за хостване на официалния си сайт за Windows 7 за България

- www.windows7.bg.
 

» Посетете сайта на ASPhostBG да научите повече

» Научете повече за хостинг плановете на ASPhostBG

 


Очаквайте през 2010: ASPhostBG и Вашия бизнес

Основната функционалност на Контролния панел ще бъдат подобрени, за да се използват повече сценарии за използване от индивидуални клиенти или софтуерни компании.

 

Очаквайте през 2010 нови модули в най-новата версия на Контролния панел - Hyper-V модул, SharePoint 2010, Windows Azure и други.

 

Предстои инсталиране на новата среда на Microsoft .NET Framework 4.0, щом излезе в реална версия.

 

Екипът на ASphostBG положи усилия тази година, при подготовката за следващата 2010. През следващата година, ще бъдат поставени нови сървъри с Windows 2008 и SQL Server 2008. Въз основа на тях всеки клиент ще има възможност за достъп до допълнителни подобрения в Контролния панел.

 


Весели празници и Щастлива нова година

Happy New Year 2010

Весели празници и Честита Нова Година
Благодаря Ви, че сте част от потребителите на ASPhostBG . Искаме да ви пожелаем весели празници и щастлива нова година. Нашата цел е да ви доставим най-добрата услуга за Windows хостинг и ще продължим да правим подобрения в нашите хостинг и други услуги, което да ви помогне да увеличите приходите си през 2010 г. и след това.

Нека празничните дни и Новата година Ви донесат много радости, щастие и успехи. Очакваме с нетърпение да работим с Вас през идната година и се надяваме, че нашите успешни бизнес взаимоотношения ще продължат и занапред.

Ние насърчаваме обратната връзка от вас по всяко време и с нетърпение очакваме да Ви служим в 2010. Вашият бизнес е важен за екипа ASPhostBG. Ако имате някакви молби, предложения, въпроси и общи коментари, моля да ни уведомите, като посетите www.asphostbg.net или ни се обадете на 0886771638.

Благодарим ви много за 2009!

С уважение,

 

Екипа на ASPhostBG
http://www.asphostbg.net

 

АСПХОСТБГ ООД.
4700 Смолян
ул. Зора 12

ASPhostBG
7000
Русе
ул. Цар Асен 26, вх.Б

Тел. 0886771638

Copyright (C) 2008 Avtoboy Ltd. и ASphostBG. All rights reserved.